Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Generasjonsgudstjeneste

Generasjonsgudstjeneste

2018-02-03
Søndag 4. februar har vi Generasjonsgudstjeneste på Bjølsen kl 11.00. Ansvarlig er Hilde Marie Movafagh og Knut Evensen spiller.

Tirsdag øver Signatur kl 19.00. Tirsdag er vi også invitert til Panelsamtale i Centralkirken kl 19.00. Tema er boka "Gjenoppdag kristendommen" som kom ut på norsk i høst. Boka har fått mye medieomtale og tar for seg kristne ord og begreper og hvordan de er å forstå. Sokneprest på Sagene Knut Rygh har oversatt boka til norsk og kommer til Centralkirken. I tillegg består panelet av rektor Hilde Marie Movafagh, generalsekretær i Norges Kristne Råd, Knut Refsdal og Centralkirkens pastor Ola Westad. Velkommen til en spennende kveld!

Onsdag er det middag og Solidaritetsgruppa kl 17.00. Evaluering av julekonserten kl 18.00. Retro øver kl 19.00.

Merk at neste søndag 11.2. blir det ikke gudstjeneste på Bjølsen. Vi blir med Retrokoret på tur til Drammen. Der fremføres Retromesse kl 12.00. Adressen i Drammen er Tordenskjoldsgate 102. Vi oppfordrer så mange som har mulighet til å fylle bilen og bli med til Drammen denne dagen. Retromessa vil også bli fremført i Hønefoss metodistkirke samme dag kl 18.00

Nytt fra Metodistkirken
25.06.2022
Metodistkirkens ledelse har sendt ut følgende kommentar om hendelsene i Oslo i natt:
Les mer
Powered by Cornerstone